Articolo pubblicato sul Corriere della sera, edizione di Milano il 29/09/2019
Read More›Articolo pubblicato sul Corriere della sera, edizione di Milano il 24/09/2019
Read More›Articolo pubblicato sul Corriere della sera, edizione di Milano il 08/09/2019
Read More›Articolo pubblicato sul Corriere della sera, edizione di Milano il 24/08/2019
Read More›Whether milky white in colour with mother of pearl nuances, similar to tiny sugar coated almonds, or reddish with darker markings, both varieties are slightly floury and sweet: dried Sorana beans are the most widely known and popular Tuscan pulses, and not only in Italy. So much so, that they are protected by PGI certification……………………..read more
Articolo pubblicato sul Corriere della sera, edizione di Milano il 10/08/2019
Read More›Articolo pubblicato sul Corriere della sera, edizione di Milano il 02/08/2019
Read More›Articolo pubblicato sul Corriere della sera, edizione di Milano il 26/07/2019
Read More›Articolo pubblicato sul Corriere della sera, edizione di Milano il 18/07/2019
Read More›The charcuterie which became a Pantone swatch: what is Mortadella Bologna, how it is produced and the best way to taste it and pair it with other food…………………….read more